ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Se apropie Lazio – Juventus. Cum va arăta duelul Immobile - Ronaldo?

Ciro Immobile
Ciro Immobile

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 13:38 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 16:08

Summer Heat continuă la „turație maximă”.

Gamerii așteptau să vadă ce duel special le pregătesc cei de la EA, poate un Cristiano vs Ciro Immobile, sau un Dybala vs Luis Alberto. 

Gamerii au fost luați prin surprindere de jucătorii propuși de EA Sports

Danilo contra Jordan Lukaku nu era una din variantele așteptate, dar chiar și așa gamerii le pot da celor doi fotbaliști o șansă. Cardul de 92 al lui Danilo nu este deloc rău, pentru un fundaș lateral paote rezolva multe probleme. Cu 93 viteză, 94 dribling, dar și 94 la capitolul defensiv, Danilo poate asigura un post pe care nu se găsesc multe carduri mai bune. Iar dacă va câștiga, iar la forma arătată de Lazio, șansele sunt mari, torinezul va ajunge la un card spectaculos de 95, foarte greu de bătut.

Cei care vor alege să meargă pe mâna lui Lukaku, se vor alege cu un mijlocaș stânga foarte bun, echilibrat, capabil să contribuie în atac, acolo unde are valori ridicate la șut și pase, dar și cu atribute defensive importante. Belgianul vine și cu o viteză foarte bună, dar și calități fizice impresionante, așa că poate fi jucat inclusiv mai retras, ca fundaș, la nevoie. 

Ambele variante sunt interesante, rămâne de văzut ce nevoi au gamerii, dacă aceștia se vor ghida după ceea ce vor să schimbe la echipă sau vor alege doar cardul care cred ei că va ieși câștigător. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează