ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Se poate face o echipă doar din carduri Echipa Sezonului și cu bani puțini

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2020 00:51 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 10:54

Este bătaie mare acum pe cardurile Echipa Sezonului, iar gamerii cei mai activi, cei care au acumulat puncte și fonduri suficiente își pot satisface nevoile cu cele mai spectaculoase carduri ale lui Messi, Cristiano Ronaldo ori De Bruyne. 

Gamerii profesioniști au făcut o listă cu cei mai rentabili jucători

Există însă și mulți jucători casual sau care nu au reușit să strângă așa mulți bani și nu pot decât să viseze la carduri din campania Echipa Sezonului. Totuși mai mulți gameri profesioniști le dau speranțe și au reușit să formeze o echipă specială DOAR cu 1.500.000 de monede. 

Nu vor exista carduri ca Neymar sau Ben Yedder, dar chiar și așa cei cu bani mai puțini tot vor beneficia de o formație redutabilă, greu de bătut. 

MLS oferă câteva soluții foarte bune

Astfel în poartă va figura Hamid, cu cardul de 84 OVR. În apărare axul central vine din MLS, cu Opara, unul din cele mai bune carduri de fundaș central, 92 OVR, acompaniat de Robinson, 88 OVR. Lateralii Grimaldo, 89 OVR, și Cuadrado, 92 OVR, aduc viteză și explozie fechipei. 

Mijlocul este sud-american, cu perechea braziliano-argentiniană, Gabriel, respectiv Fernandez, cu carduri de 92 și 94 OVR. În fața lor este starul lui Juventus, Paulo Dybala, decarul cu card 94 OVR, care asigură creativitate și goluri. 

Tevez este cel mai eficient atacant din echipă

În atac Rafa, de la Benfica, 93 OVR, și Salvio, 94 OVR, îl încadrează pe veteranul Tevez, „apașul” cu cardul lui de 95. 

Nu este o echipă plină de vedete, dar tot găsești staruri ca Dybala și Tevez, iar cu o defensivă solidă și un atac rapid și letal, această echipă are potențial să facă multe victime. În plus, este formată doar din carduri foarte bune, așa că un gamer mai econom poate face rezultate pozitive și poate strânge bani pentru alte carduri și mai valoroase. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

FIFA 21 va veni și pe Nintendo Switch

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează