ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Sergio Aguero are parte de cea mai tare confruntare în FIFA 20!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2020 16:04

Sergio Aguero va avea în față o legendă a fotbalului argentinian, pe Juan Sebastin Veron, care l-a provocat la un FIFA 20. 

Kun Aguero a devenit unul dintre cei mai urmăriți streameri de FIFA 20 din lume, iar fostul mare mijlocaș, Juan Sebastian Veron, s-a remarcat prin interviurile live pe care le realizează online cu personaje din lumea fotbalului. Așa că nu le-a luat mult să se provoace la o confruntare „pe viață și pe moarte” la FIFA 20.

Lucas Rogrigues și Marcos Rojo, de la Estudiantes, printre invitați

Cei doi nu vor fi singuri, fiecare va avea câțiva invitați pentru acest turneu special. Alături de Veron vor fi, printre alții, Lucas Rogrigues și Marcos Rojo, de la Estudiantes, echipă al cărei președinte este. 

Lângă Aguero vor evolua frații lui dar și prietenul lui, Domingo Blanco, de la Independiente. Fiecare echipă va avea și componenți din grupări profesioniste de esports, așa că înfruntările se anunță spectaculoase.

Citește și alte știri de FIFA 20:

FIFA 20. N-a prins Echipa Sezonului în Bundesliga, dar vine cu un card de zile mari

Supărare pentru iubitorii FIFA: Piemonte Calcio se întoarce și în FIFA 21

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează