ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Sergio „Kun” Aguero își face praf colegii în FIFA 20

Sergio „Kun” Aguero
Sergio „Kun” Aguero

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2020 13:57

Argentinianul Sergio „Kun” Aguero i-a criticat dur pe Cancelo și Rodri, deși el îi controla în joc.

Reacțiile naturale ale lui Aguero din timpul partidelor de FIFA au devenit deliciul fanilor pe internet. Un YouTuber a adunat mai multe momente când vârful lui City își varsă nervii pe jucătorii virtuali din echipa cu care joacă. 

Rodri și Cancelo au fost cei mai criticați, pentru că nu au jucat cum trebuie mingea și l-au exasperat pe Aguero. Nici rivalul David Luiz n-a scăpat de furia streamerului Aguero. „Arată că știi să te aperi” i-a strigat atacantul fundașului celor de la Arsenal. 

Stream urmărit de peste un milion de fani

Ca să fie corect, Aguero s-a certat și pe el de multe ori. „Ești un ratangiu” a exclamat după ce avatarul din FIFA 20 a irosit șanse bune de gol. 

Argentinianul se poate consola că a devenit, în schimb, un streamer de succes, cu aproape un milion de urmăritori, iar fanii abia așteaptă să vadă ce isprăvi mai face argentinianul

Mai multe știri de eSports pe secțiunea dedicată!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează