ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Surpriză în FIFA 20: un jucător „legendar” a devenit arbitru

Articol de GSP - Publicat marti, 25 februarie 2020 10:17

Hans de Noteboom, o adevărată legendă a fotbalului virtual, a devenit arbitru virtual în FIFA 20.

Nu este un secret că în edițiile trecute, când cei de la EA Sports nu dețineau foarte multe licențe, existau de multe ori fotbaliști inventați, la fel cum se mai întâlnește, de exemplu, în PES.

În FIFA 08, un atacant olandez făcea furori în fața porții adverse și marca gol după gol. Este vorba de Hans de Noteboom, un atacant construit pentru a suplini „absența” lui Ruud van Nistelrooy.

Cu 95 la jocul de cap, 92 la puterea șutului și 92 la finalizare, acest atacant era unul din cei mai căutați fotbaliști din joc. Era cotat peste atacanți ca Didier Drogba, David Villa sau Zlatan Ibrahimovic. Din păcate pentru el, după ce problema licențelor s-a rezolvat, s-a terminat și cariera lui de jucător.

Însă cei de la EA n-au uitat de serviciile lui și i-au asigurat o „retragere” onorabilă. Astfel, De Noteboom a rămas pe gazon, dar în calitate de arbitru. Din 2011, cine joacă în Eredivisie, poate să întâlnească o adevărată „legendă” a fotbalului virtual. 

Cei de la EA i-au dedicat chiar și un material video special:

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

1. Widget cote - single bookmaker

2. Comparator de cote

3. Match widget - bookmaker principal, plus tab cu comparator de cote

4. Team profile

5. Player profile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează