ESPORTS  »  FIFA 20  »  EA SPORTS

Surpriză pentru Claudio Ranieri în FIFA 20 » Model digital perfect pentru italian

Sursă foto: Twitter
Sursă foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 11:59 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 12:33

Claudio Ranieri (68 de ani), tehnicianul lui Fulham, a fost plasat pe locul 93 în topul all-time al antrenorilor din istorie, de către prestigioasa publicație FourFourTwo.

Ranieri este respectat de iubitorii de fotbal din toată lumea, chiar dacă nu are performanțele lui Jose Mourinho sau Pep Guardiola. 

Surpriză pentru Claudio Ranieri în FIFA 20

Ranieri va rămâne în istorie cu una dintre cele mai mari surprize din istorie: titlul cucerit în Premier League cu Leicester. 

De aceea, Deuce SF, un gamer cunoscut pentru abilitatea lui de a crea în FIFA modele digitale care seamănă perfect cu personalitățile din realitate, i-a pregătit un cadou tehnicianului italian (foto).

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează