ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Trei staruri din Premier League se înfruntă în cel mai „dur” duel din Summer Heat

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 10:44 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 15:32

Fanii vor avea mari greutăți să aleagă între aceste carduri. 

Gamerii au în față o alegere aproape imposibilă. N’Golo Kante, Paul Pogba și Kyle Walker sunt ultimii fotbaliști propuși pentru a obține voturile jucătorilor, iar toți au avantajele lor clare. 

Kante este mijlocașul ideal pentru a acoperi centrul terenului și a face un scut în fața defensivei. Cardul lui de 89 este echilibrat, dar dacă va câștiga, va primi niște upgrade-uri spectaculoase, așa că ar putea deveni un jucător vital în „motorul” unei echipe. 

Jucătorul care va câștiga votul fanilor va primi îmbunătățiri semnificative 

Pe e altă parte colegul său din naționala Franței, Pogba, vine cu un plus de fantezie și de tehnică. Jucătorul lui United pornește cu un mic dezavantaj, are un card de 88, dar din start este mai bun la pase, poate marca și la fizic stă mai bine. Dacă va fi preferat de gameri, Pogba poate deveni unul din cei mai buni mijlocași din joc, omul care să marcheze și să decidă meciul. 

Walker pare dezavantajat, cu un card de 84, dar fundașul lui City oferă o alternativă pe un post pe care opțiunile nu sunt multe. Cardul posedă deja o viteză mare, așa că Walker ar putea deveni un fundaș dreapta indispensabil, un jucător care să domine banda și să aducă un plus în atac. 

Decizia este, ca de obicei, la gameri. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează