FIFA 20  ·  EA SPORTS

Un fan a publicat pe Twitter o listă cu îmbunătățiri pentru FIFA 21

FIFA 21 va fi lansat pe 25 septembrie 2020
FIFA 21 va fi lansat pe 25 septembrie 2020

Miercuri, 20 Mai, 12:29

Gamerii sunt exasperați de modul în care a fost lansat FIFA 20, joc cu foarte multe probleme. O parte dintre acestea nu au fost rezolvate nici acum, iar de aceea jucătorii speră ca EA Sports să aibă grijă ca FIFA 21 să nu repete greșelile, mai ales că jocul nu va fi amânat, chiar și în contextul pandemiei. 

De aceea userul Rowett a creat pe Twitter o listă cu sugestii de îmbunătățiri, iar aceasta a atras mii de like-uri și multe comentarii. Cei mai mulți gameri au cerut ca EA să rezolve problema serverelor, mai ales că Ultimate Team aduce sute de milioane de dolari profit. 

O altă cerință a fost înlăturarea rankurilor pentru un sistem care răsplătește victoriile individuale. În plus, la 30 de victorii un gamer poate primi un pack cu carduri din Echipa Săptămânii. 

Mai multe bonusuri pentru jucătorii fideli

Pentru gamerii fideli, cei care se loghează zilnic, EA ar putea introduce diverse bonusuri, mai atractive, pentru a răsplăti dedicarea jucătorilor. Și pentru jucătorii obișnuiți s-a găsit o modalitate nou, în care să poată juca cu un prieten și în care fiecare să încerce ce fotbalist dorește. 

Sunt mai multe altfel de cerințe, iar unele chiar ar transforma Ultimate Team într-un joc și mai bun. Cel mai frumos copil din România s-a transformat într-o tânără superbă. Cum arată acum Noelle

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hamburger - Wehen Wiesbaden

Digi 1
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Heidenheim - Erzgebirge Aue

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Dynamo Dresden - Stuttgart

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Union Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Bundesliga

Padeborn - Borussia Dortmund

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1