ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Un fundaș din Ligue 1 primește un card Rulebreakers

Jason Denayer, internațional belgian. FOTO: reuters
Jason Denayer, internațional belgian. FOTO: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 03 noiembrie 2020 20:56 / Actualizat marti, 03 noiembrie 2020 22:24

Jason Denayer (25 de ani) are o variantă îmbunătățită total în FIFA 21.

La 84 OVR și cu atribute excelente, fundașul celor de la Lyon poate deveni un apărător central de temut. Nu contează că nu are cifre bune la dribling sau pase lungi, nu este ceva necesar, în schimb este bun la pase scurte, deci poate dezvolta jocul din spatele terenului. În plus, într-o echipă potrivită, Denayer poate deveni și mai bun, aproape la același nivel cu Van Dijk sau Varane. 

Cardul costă 60.000 de monede

Din păcate, un preț de 60.000 sau 70.000 de monede, cât costă îndeplinirea SBC-urilor necesare, reprezintă o sumă destul de piperată, mai ales când există variante ca Manolas sau Marquinhos, care pot fi obținute cu doar 10.000 de monede. 

Dar cu cardurile potrivite, mai ales din Ligue 1, Denayer poate deveni dominant, așa că este posibil ca jucătorii să încearcă să pună mâna pe el.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează