ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Un nou „duo dinamic” vine în Summer Heat

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 10:57 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 12:35

Vara este departe de a se încheia pentru jucătorii de FIFA 20, iar Summer Heat vine cu două noi carduri

Până la evenimentul din august, când, în sfârșit, cei de la EA vor ridica cortina la FIFA 21, gamerii sunt încă foarte ocupați cu această ediție, care mai are destule de oferit. Iar Summer Heat vine cu două noi carduri, iar acestea sunt două dintre cele mai bune lansate în această campanie. Este vorba de perechea de la Torino: Simone Verdi și Andrea Belotti, ambele de 93 OVR. 

Duo dinamic cu Verdi și Belotti în Summer Heat

Atacantul „vișiniilor” este un card care nu poate lipsi din formația celor care și-au construit echipe din Serie A. Este un „monstru” cu 99 la finalizare, 92 la viteză, 94 la dribling și 94 la forță. Practic este o forță greu de oprit în careu, doar la capitolul pase stă mai rău, dar nu acesta este rolul lui. Prețul este pe măsură, aproape 200.000 de monede!

Cardurile sunt disponibile până Miercuri, 22 Iulie

Dar este o opțiune foarte bună, mai ales dacă este jucat alături de colegul lui, Verdi. Micuțul mijlocaș este varianta ideală pentru ceic are au nevoie de un om în spatele atacantului central. 99 la agilitate și 93 la dribling asigură că va depăși aproape toți adversarii, mai ales că are și 98 la viteză, iar la pase este în top. Doar capitolul fizic este deficitar, dar puțini fundași vor avea viteza și abilitatea să îl stopeze. Tto în jur de 200.000 de monede este și prețul lui Verdi. 

Problema este că doritorii vor avea timp doar până miercurea viitoare să îndeplinească provocările necesare. 

Citește și alte știri din categoria esports: 

Fanii FIFA pot sta liniștiți, Real Madrid nu „trădează” pentru PES

Peste 2 milioane de oameni au urmărit Liga de esports din România în timpul pandemiei COVID-19

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează