ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Vestea așteptată de fani! Ce va face EA Sports

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 13:10 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 14:53

EA Sports i-a ascultat pe fanii care se plângeau de erorile apărute în FIFA 20 și va lua măsuri pentru rezolvarea problemelor.

Nu de puține ori meciurile din modul Ultimate Team erau afectate de faptul că serverele celor de la EA cedau. Chiar și jucătorii cu o conexiune bună se trezeau că erau afectați de viteza fragmentată și pierdeau partida sau li se bloca jocul. 

EA Sports promite că meciurile vor fi mai stabile

Ei bine, cei de la EA știu că gamerii așteaptă o rezolvare a tuturor acestor probleme, unele dintre cele mai grave și deranjante în FIFA, așa că au anunțat comunitatea că au efectuat câteva schimbări în ceea ce privește serverele. Conform celor de la EA Sports, aceste modificări vor ajuta la stabilizarea meciurilor online, care suferă din cauza problemelor cu conexiunea. Așa că nu vor mai fi probleme cu latența și nici din punct de vedere vizual, toate acestea vor fi rezolvate. 

Este un pas important și probabil cei de la EA testează acum tot felul de soluții pe care să le aplice cu succes în FIFA 21. 

Citește mai multe știri din eSports: 

Jadon Sancho și-a prezentat echipa de Ultimate Team! Neymar, Messi și Mbappe sunt titulari

Vinicius reprezintă Real Madrid în Summer Heat! Ce jucător din La Liga înfruntă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează