ESPORTS  »  FIFA 20  »  EA SPORTS

Veste bună pentru pasionații de FIFA 20 » Oportunitate nouă în Ultimate Team

FIFA 20 pregătește noi surprize pentru jucători
FIFA 20 pregătește noi surprize pentru jucători

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 13:04 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 13:57

Cei care nu au prins toate cardurile de tip Moments din FIFA 20 au acum o nouă șansă.

Campania Summer Heat vine cu foarte multe lucruri bune pentru jucătorii de Ultimate Team. Ultima noutate o reprezintă un SBC care, o dată îndeplinit, garantează un pack cu carduri de tip Moments, inclusiv cele din Echipa Sezonului Moments. 

EA Sports a lansat 4 carduri de peste 90 OVR

Astfel, gamerii care nu au fost interesați la un moment dat de o anume provocare sau care nu au apucat să își completeze lotul cu unele dintre aceste carduri, au din nou șansa să le obțină. 

Gamerii sunt încântați, mai ales că printre aceste carduri se găsesc destule spectaculoase, printre care cele ale lui Eden Hazard, 95 OVR, Laporte, 90 OVR, Leroy Sane, 91 OVR sau Lucas Moura, 93 OVR. 

28 iunieeste deadline-ul gamerilor, suficient pentru a obține o nouă serie de carduri valoroase

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează