FIFA 20

VIDEO Ionuț Bercea și Andrei Obret, doi dintre vloggerii momentului în eSports, au dat verdictul: „Se poate trăi din asta! Sunt două modalități”

Articol de — Sambata, 09 Noiembrie

Doi dintre cei mai urmăriți vloggeri de gaming din România, Ionuț Bercea și Andrei Obret, au vorbit despre ascensiunea eSports-ului în țara noastră. Astăzi, Gazeta Sporturilor a transmis liveVIDEO pe site și pe facebook un duel la FIFA 20 între Dinamo și Craiova (AICI).  

Mi se pare foarte tare că s-a transmis acest meci pe GSP. Ușor, ușor se promovează și acest gen de sport. Îl felicit pe Dan pentru victorie, îi urăm succes”, a zis Ionuț. 

Introducerea Ligii 1 în FIFA înseamnă un mare pas înainte pentru promovarea eSports-ului în România, cred cei doi vloggeri: „E un pas foarte mare pentru comunitatea de FIFA în România. De exemplu, azi s-a jucat un derby, Dinamo - Craiova, iar acest lucru n-ar fi fost posibil fără acest pas”, a adăugat Andrei, cel din spatele contului de Youtube "Lectură de la A la Z".  

„Se fac bani din eSports”

Cei doi vloggeri sunt convinși că părinții vor avea deschidere mai mare către acest segment atunci când își vor da seama că se poate trăi lejer din această meserie.  

„Nu mai este mult până când în și în România eSports-ul va avea amploarea care este în străinătate. Este deja la un nivel destul de ridicat. Sunt două modalități prin care poți trăi din ghestia asta. Fie ești foarte bun, așa cum e Dan și a fost recrutat de echipa Craiovei, fie faci entertainment pe Youtube. Dar e foarte greu să fii profesionist”. 

Citește mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro - AICI (link https://www.gsp.ro/esports.html)

VIDEO Planuri mari dezvăluite de Toma Nicolau la Bucharest Gaming Week: „Competiție de Liga 1 și la FIFA. LPF să se implice”Ludovic Orban a demis-o pe Lia Olguţa! Reacţia incredibilă a deputatei PSD

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
16:00 Tenis, ATP

Turneul Campionilor

Digi 2
18:00 Baschet F

România - Danemarca

Digi 2
19:00 Handbal M

Zagreb - Celje

Digi 4
Program TV complet

Liga 1