ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Zinchenko le-a aruncat mănușa gamerilor. Cum arată echipa lui

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 13:34 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 16:13

Ucraineanul are o echipă „greu de ucis”.

Pentru gamerii cărora le plac provocările, pentru cei care cred că au o echipă căreia nimic nu îi poate sta în cale, cei de la EA au venit cu un challenge pe cinste. Oleksandr Zinchenko este un împătimit al jocului celor de la EA, așa că fotbalistul celor de la City nu a ezitat să investească masiv în pack-uri de jucători. Așa că a strâns o echipă formidabilă, iar gamerii sunt invitați să încerce să îl învingă, pentru a obține niște recompense deosebite. 

Ucraineanul are 7 carduri de 95+ OVR

Totuși, văzând echipa mulți încep să ezite. Este plină de carduri de Echipa Sezonului. În poartă Zinchenko îl are pe goalkeeperul Barcelonei, Ter Stegen, cu cardul de 95. În centrul defensivei sunt cele mai bune carduri posibile, cel al lui Van Dijk, de 99 OVR, alături de Sergio Ramos, 96 OVR, ambele din Echipa Sezonului. Pe flancuri Zinchenko a plasat cardul său de 99, dar și pe cel al colegului său Kyle Walker, de 88 OVR. 

La mijloc este un cuplu de vis: Kevin de Bruyne, 99 OVR și legenda Ruud Guulit, 90 OVR. În fața lor este o tripletă distructivă: Cristiano Ronaldo, 99 OVR, Neymar Jr, 98 OVR și coechipierul Sterling, cu un card de 91 OVR. 

Echipa este completată de, probabil, cel mai bun card de atacant din joc, cel al legendarului Ronaldo, de 97 OVR. 

Zinchenko are, într-adevăr, o formație impresionantă. 

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează