ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Zlatan Ibrahimovic revine în centrul atenției în FIFA 20

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2020 04:34 / Actualizat duminica, 28 iunie 2020 10:56

Suedezul se poate mândri cu noul lui card din Ultimate Team. 

Se știe că Zlatan este unul dintre cei mai orgolioși fotbaliști din lume, mai ales că s-a bucurat de o carieră presărată cu trofee în Serie A, La Liga sau Ligue 1. Chiar dacă a ajuns la 38 ani, „Dumnezeul Fotbalului”, așa cum se consideră suedezul, continuă să impresioneze în tricoul lui Milan și acum îi va pune pe jar și pe jucătorii din Ultimate Team, după ce a devenit protagonistului unui card de senzație în cadrul promoției Summer Heat. 

Zlatan Ibrahimovic are 95 OVR în Summer Heat

Cine se uită pe atributele acestui card de 95 OVR va rămâne impresionat: în afară de valorile defensive, toate cifrele lui Zlatan sunt de top. Forța, înălțimea și un joc la cap perfect îl transformă în varianta ideală pentru centrările din lateral, în plus poziționarea și abilitatea de a finaliza îl recomandă ca un atacant de top, alături de Lewandoski ori Ronaldo. 

Singura problemă este că rezistența nu mai este la fel ca în tinerețe, ceea ce înseamnă că Zlatan nu poate duce un meci întreg așa că poate fi decisiv în prima repriză sau ca o rezervă de șoc. 

Cum însă acest card nu costă nimic, trebuie îndeplinite 4 obiective până pe 17 iulie, suedezul este varianta ideală pentru gamerii care vor să aibă o armă secretă cu care să poată decide oricând o partidă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează