ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

Black Friday vine în FIFA 21: două carduri pentru gameri

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 12:36 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 13:46

Gamerii au primit două carduri speciale. 

Doar până pe 4 decembrie gamerii au șansa să pună mâna pe noul card al brazilianului Rodrygo, un star al viitorului pentru Real, cel mai tânăr marcator al unui hattrick în Liga Campionilor. 

Aguero și Rodrygo sunt cardurile incluse în Black Friday

Acest card, de 83 OVR, este primul special oferit tânărului brazilian și vine cu îmbunătățiri pe măsură la șut, la pase sau viteză. Rodrygo chiar reprezintă o ofertă deosebită pentru că nu cost nimic. Un jucător trebuie să îndeplinească doar 5 obiective in game, în Live FUT Friendly. Acestea nu sunt greu de îndeplinit. 

Pentru că nu putea trece Black Friday fără ca jucătorii să primească și un nume important, unul din cei mai importanți atacanți din fotbalul mondial, Kun Aguero, vine și el cu un card de tip Flashback. Acest card este 87, puțin mai slab cotat decât versiunea cea mai bună a argentinianului, dar are cifere mai bune la viteză, un lucru foarte important în FIFA 21. Din păcate, chiar dacă este un card bun, prețul pare destul de piperat. Ca să pună mâna pe el, un jucător trebuie pregătit să cheltuie aproximativ 450.000 de monede, ceea ce nu prea reprezintă chiar o ofertă de Black Friday, chiar pentru un nume greu ca Aguero. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează