ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

Bruno Fernandes „rupe” tot cu noul lui card!

Bruno Fernandes
foto: Imago
Bruno Fernandes foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 13:14 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 13:54

Mijlocașul celor de la Manchester United, Bruno Fernandes, a fost din nou Jucătorul Lunii în Anglia. 

Portughezul a impresionat de când s-a transferat, în urmă cu un an, la United. Mijlcașul ofensiv a devenit talismanul „diavolilor”, iar jocul său a atins un nivel excelent. 

Card de 92 OVR pentru Bruno Fernandes

Fernades a fost iar jucătorul lunii în Premier League, iar gamerii au de ce să își frece mîinile de fericire. Vor avea din nou prilejul să pună mâna pe un card deosebit, iar EA n-a dezamăgit. Cu 92 OVR și valori ridicate la toate atributele importante, Fernandes este cardul de mijlocaș ofensiv ideal. Doar că jucătorii vor trebui să bage adânc mâna în buzunar. Fernandes va costa undeva la 1 milion de monede, cam cât un car ICON valoros. 

Fanii lui United au și alt motiv de bucurie. În sfârșit, EA a promis că managerul Ole Gunnar Solskjaer va primi un „make-up” în joc. În ciuda calității grafice din versiunea de Ps5, norvegianul tot nu arăta cum ar trebui. Acest lucru se va rezolva, spre satisfacția gamerilor care semnalaseră acest fapt. 

Citește mai multe știri din Esports:

FIFA 21. Antoine Griezmann prinde din nou Echipa Săptămânii

Riyad Mahrez primește un card excelent în FIFA 21!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează