ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

Diogo Jota a fost primul jucător din lume de FIFA pe Playstation, dar tot puștiul minune doboară toate recordurile!

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021 18:07 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 18:35

În timp ce Jurgen Klopp îl așteaptă să se refacă, după o accidentare gravă, Diogo Jota impresionează în FIFA 21. 

Jucătorul portughez este un gamer înrăit, care a participat și a și câștigat turnee importante. Iar în acest weekend a reușit o nouă performanță deosebită. După ce a fost primul gamer care a ajuns la 30 de victorii în FUT Champions, a urcat pe primul loc în lume pe consola celor de la Sony. 

Diogo s-a lăudat pe rețelele de socializare, acolo unde a prezentat și echipa lui spectaculoasă, cu legende ca Vieira, Gullit, Eusebio și Ronaldo, dar și cu Mbappe în atac. 

Fotbalistul portughez se distrează în FIFA de când este accidentat

Fanii lui Liverpool îl așteaptă însă pe teren, pentru că în realitate Liverpool se descurcă mai greu decât atacantul în FIFA.

Oricum, nici măcar Jota nu a reușit să îl depășească pe puștiul minune, danezul Anders Vejrgang. Acesta n-a mai pierdut în Weekend League din noiembrie, iar acum a ajuns la 510 de victorii fără înfrângere. 

Cei de la Leipzig, unde este legitimat puștiul, i-au și dedicat un „card” special. Iar tânărul de 15 ani, care încă nu poate participa în competiții oficiale, aleargă spre 1000 de victorii consecutive. 

Citește mai multe știri din eSports:

FIFA 21 poate duce la divorț! O statistică îngrijorătoare vine din Anglia

Un tânăr star de la AC Milan primește un card spectaculos

Playtech: Ce a putut spune Sorana Cîrstea despre Simona Halep după ce a fost eliminată de la Australian Open. „E egal cu zero”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează