ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

Dua Lipa i-a enervat pe fanii FIFA 21 » Ce îi nemulțumește pe gameri

Gamerii sunt furioși după apariția cântăreței Dua Lipa în FIFA 21. +29   FOTO
Gamerii sunt furioși după apariția cântăreței Dua Lipa în FIFA 21.

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 21:07

Gamerii sunt furioși după apariția cântăreței Dua Lipa în FIFA 21. Motivul? Grija cu care personajul ei virtual a fost realizat. Acesta seamănă aproape perfect cu solista, lucru care nu se întâmplă cu mulți dintre jucători.

Fac ce fac cei de la EA Sports și intră mereu în gura gamerilor. De data asta, gamerii s-au supărat după ce creatorii jocului au introdus o serie de staruri din afara fenomenului, mai ales în modul Volta, pentru a oferi o supririză și o provocare fanilor. Nume mari precum Lewis Hamilton, campionul din Formula 1, sau cântăreața Dua Lipa - care a contribuit la coloana sonoră a jocului - și-au împrumutat imaginea în FIFA 21. 

+25 FOTO

Problema este că grija cu care aceste staruri au fost reprezentate nu s-a regăsit și în cazul multora dintre fotbaliștii prezenți în joc, chiar și de la echipe de top. Iar asta i-a „pornit” cel mai tare pe fani, care consideră că un joc de fotbal trebuie să se ocupe, în special, de favoriții de pe teren. 

Citește mai multe știri din eSports:

EA Sports a declanșat o campanie de promovare inedită pentru varianta next-gen a FIFA 21

Premieră în România: apare prima echipă de fete din esports

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează