ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

EA îl omagiază pe Maradona în Ultimate Team

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 11:11 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 11:26

„Butoiașul Atomic” a primit un tribut emoționant de la creatorii FIFA.

Tot fotbalul este în doliu, așa că FFIA nu putea să nu-l cinstească pe cel care este considerat de multă lume cel mai bun din toate timpurile. De aceea EA Sports s-a gândit să îl omagieze pe marele Diego în Ultimate Team, așa că gamerii au fost întâmpinați în meniu de un mesaj dedicat fostului campion mondial, dar asta nu a fost tot. Un echipament special, al Argentinei, purtat de Diego, a fost adăugat în joc, pentru ca gamerii să îl poată folosi în joc, dar și un tifo dedicat argentinianului, care poate fi plasat în tribunele stadionului. 

Cardul ICON cu Maradona s-a scumpit!

În plus, de la vestea morții fostului mare fotbalist, cardul său de tip ICON s-a scumpit foarte mult, pentru că foarte mulți gameri doresc să îl adauge pe „El Diez” în echipele lor. De exemplu cardul lui de 95 se vânduse cu aproape 2,5 milioane de monede. Chiar și așa există o cerere importantă din partea jucătorilor care vor să se mai bucure, măcar virtual, de magia adusă de Diego pe terenul de fotbal. 

Citește și alte știri din eSports:

Echipa Săptămânii vine cu un atac stelar: Ronaldo, Haaland și Lukaku

Surpriză în Ultimate Team: un star de la Manchester United încă nu apare în joc

Playtech: BOMBĂ! Mircea Badea, urmărit cu girofare de Poliție. E ireal dialogul dintre el și agent: „Dacă vreți să țip, pot să țip și...


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează