ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

EA nu glumește: încă 3 carduri de tip ICON pot fi obținute în urma unor SBC

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 13:37 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 13:58

Gamerii solicitau deja de ceva timp ca cele mai dorite carduri să poată fi obținute prin îndeplinirea unor provocări, iar EA s-a conformat.

 Doar că nu a promis nimeni că acestea vor fi ușoare sau ieftine, dimpotrivă. Este posibil ca jucătorii să aibă mai mult noroc să le găsească de cumpărat mai ieftin, dar dacă nu, atunci măcar cei cu buzunarele pline și multă răbdare pot spera să se aleagă cu un astfel de card. 

Gamerii au cerut, gamerii au primit

Dacă primul set de trei carduri n-a impresionat pe nimeni, al doilea a fost mai inspirat din partea celor de la EA. 

Dennis Bergkamp, magicianul celor de la Arsenal, vrăjitorul argentinian, Juan Veron și unul din copii teribili ai Mexicului, Luis Hernandez, au fost aleșii, cu carduri de 90, 88, respectiv 85. Toate trei sunt foarte bune, căutate de gameri, dar vor implica mult efort. Cel puțin 7 echipe de jucător (8 în cazul lui Bergkamp) vor trebui pentru a îndeplini provocarea necesară. Dar la final rezultatul va merita sigur. 

Citește mai multe știri din esports:

Efectul Zlatan: tot mai mulți fotbaliști se gândesc să dea în judecată EA Sports

Unul din cele mai mari branduri de haine se promovează printr-un joc video

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează