ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

EA Sports, din nou în vizorul gamerilor » Ce reclamă pasionații de FIFA

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2020 11:01 / Actualizat marti, 29 decembrie 2020 11:28

Un nou scandal ia amploare pe rețelele de socializare.

După „scriptul” secret, se pare că gamerii au găsit o nouă teorie pentru care să-i critice pe cei de la EA. Conform ultimelor speculații pe internet, creatorii jocului ar micșora, în secret, atributele cardurilor jucătorilor. Astfel, aceștia nu ar avea de ales decât să cumpere noi pack-uri, ceea ce ar aduce și mai mulți bani în buzunarul celor de la EA. 

Venituri de peste un miliard de dolari din Ultimate Team

Gamerii au oferit numeroase exemple în care, după mult timp și resurse investite, au obținut cardul dorit. Jucătorul dă randament maxim, dar apoi, după o perioadă, încep să apară niște erori care nu s-au mai întâlnit până atunci. Dacă un atacant, de exemplu, marca pe bandă rulantă, după o perioadă începe să rateze foarte mult și nimic nu îi mai iese. 

Gamerii sunt convinși că EA este în spatele acestor elemente, dar, nu există nicio dovadă. Este, totuși, greu de crezut că producătorii jocului ar apela la asemenea trucuri, mai ales când FUT produce sute de milioane de dolari pe an. O explicație ar fi că un jucător care prinde niște carduri bune, poate avansa și să întâlnească o concurență mai puternică. 

Citește mai multe știri din Esports:

FIFA 21. Un baschetbalist are cea mai tare echipă în Ultimate Team

Riot i-a supărat pe fanii LoL

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează