ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

FIFA 21. Fanii au câștigat: Messi a prins Echipa Anului în FIFA 21!

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2021 09:45 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 10:37

Iubitorii jocului celor de la EA Sports nu și-au ascuns indignarea pentru absența lui Leo Messi din cea mai puternică promoție din FUT. 

Mai ales că Messi fusese cel mai bun jucător din Spania în 2020, chiar dacă Barcelona a suferit. Mulți au acuzat EA că ar fi influențat voturile pentru a fi inclus Kylian Mbappe, imaginea FIFA 21, deși francezul n-a făcut nimic notabil.

Messi a fost desemnat al 12-lea jucător de cei de la EA Sports

Și totuși, la fel ca rivalul său, Cristiano Ronaldo, acesta a fost inclus ca al 12-lea jucător, cu un card de 98 excelent. Multe din atributele acestuia sunt maximizate, mai ales când vine vorba de accelerație, dribling sau poziționare. Pe scurt, Messi rămâne printre cei mai buni fotbaliști din joc. 

Argentinianul nu este singurul adăugat în promoție. Alți 6 fotbaliști au fost aleși ca mențiuni onorabile și au primit carduri excelente. Sadio Mane, 93, Ciro Immobile, 91, Andy Robertson, 91, Marquinhos, 89, Jesus Navas și Nabil Fekir, cu carduri de 88. 

Citește mai multe știri despre FIFA 21:

FIFA 21. Cristiano Ronaldo a mai primit un card special

FIFA 21. Fanii contestă includerea lui Mbappe în Echipa Anului! Nu înțeleg cum i-a luat fața lui Messi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează