ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

FIFA 21 Team Of The Season. Trei jucători din Premier League care au șanse mari să prindă echipa sezonului

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 14:34 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 14:34

Fanii jocului FIFA 21 așteaptă cu nerăbdare ziua de 23 aprilie 2021, dată la care se speculează că vor apărea primele carduri TOTS (Team of the Season). Există câteva semnale și în ceea ce privește unii fotbaliști din Premier League care ar urma să fie incluși în echipa sezonului.

Pe lângă fotbaliști precum Kevin De Bruyne, Mohamed Salah, Harry Kane, Bruno Fernandes sau Son, care au aproape garantat locul în echipa sezonului din Premier League, microbiștii englezi cred că vor exista cel puțin trei jucători surpriză care vor avea carduri TOTS.

Trei carduri noi de tip ICON disponibile în SBC-urile din FIFA 21! Cu cine poți să-ți completezi echipa
FIFA 21
Trei carduri noi de tip ICON disponibile în SBC-urile din FIFA 21! Cu cine poți să-ți completezi echipa

Cine pot fi jucătorii „surpriză” din echipa sezonului?

RUBEN DIAS. Transferul lui Dias a schimbat-o total pe Manchester City în defensivă, iar mulți vorbesc despre aducerea fundașului portughez ca o mutare care a generat titlul în acest sezon. Dias s-a înțeles excelent în pereche cu Stones, iar City a devenit, în multe meciuri, o adevărată fortăreață. Sunt șanse foarte mari ca Dias să fie inclus în echipa sezonului în Premier League.

BUKAYO SAKA. Arsenal are un nou sezon de coșmar în campionat, dar din lotul „tunarilor” s-a evidențiat Saka, tânăra speranță a londonezilor. Saka are un care Future Stars care este la mare căutare în FIFA 21 Ultimate Team, iar multă lume se așteaptă ca fotbalistul lui Arsenal să-și facă loc și în echipa sezonului.

TOMAS SOUCEK. Mijlocașul defensiv al lui West Ham s-a adaptat neașteptat de bine la jocul din Premier League și e unul dintre cei mai apreciați „închizători” din campionat. Ajutat și de forma excelentă a lui West Ham, formație care se bate pentru un loc de Champions League, Soucek are și el șanse considerabile de a fi inclus printre cei mai buni jucători din actuala stagiune.

FIFA 21 Champions League Team » Ce jucători pot avea carduri speciale după meciurile din Liga Campionilor! Ronaldo și Messi pot rata upgrade-ul
FIFA 21
FIFA 21 Champions League Team » Ce jucători pot avea carduri speciale după meciurile din Liga Campionilor! Ronaldo și Messi pot rata upgrade-ul

Playtech: ȘOC! Germania dă Ucrainei LOVITURA de grație! Decizia uluitoare luată ACUM!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează