ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

FIFA 21. Un jucător celebru de FIFA se retrage din competiții! Un conflict cu pustiul minune din FIFA i-a fost fatal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 13:49 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 13:55

Harry Hesketh este unul din gamerii cei mai cunoscuți din fenomenul FIFA, dar se retrage din competiții după un scandal.

Jucătorul are 700.000 de urmăritori pe Youtube și făcea parte din organizația Fnatic. Totuși, niște comentarii neinspirate și obscene la adresa lui Anders Vejrgang l-au adus în conflict cu EA Sports. 

Gamerul a fost suspendat pe viață

Hesketh a făcut niște remarci nepotrivite, mai ales la adresa puștiului de 14 ani, cel care deține un record de 400 de succese consecutive în FUT Champions. Hesketh și-a cerut iertare imediat și Anders a declarat că nu are nicio problemă. Dar EA a intervenit și l-a suspendat pe Hesketh pentru câteva turnee. 

Acesta s-a declarat dezamăgit de măsura considerată excesivă și și-a anunțat retragerea din toate competițiile de FIFA. 

„Am fost șocat și dezamăgit de măsura celor de la EA Sports. Îmi cer scuze, comentariile mele nu au o justificare, dar totuși am vrut să fac o glumă. A fost una foarte proastă, dar am vorbit cu Anders și nu sunt probleme acolo. Totuși cei de la EA au ceva personal cu mine. Nu este prima dată când se întâmplă. De aceea din acest moment, nu voi mai participa la nicio competiție oficială de FIFA” .

Citește mai multe știri despre FIFA 21:

Luis Suarez primește un card senzațional! Cum pot fanii să-l obțină

Surpriză în FIFA 21: Neymar și Messi nu au prins Echipa Anului! Cum arată cel mai bun „11”

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează