ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

Hagi a reînființat „Luceafărul” în FIFA 21! Mbappe și Salah, doar pe banca de rezerve! Cum arată primul „11” ales de „Rege”

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2021 14:44 / Actualizat luni, 07 iunie 2021 14:44

Gheorghe Hagi e primul român ales de EA Sports pentru a-și face o echipă în „Featured Squad” din FIFA 21. Fostul căpitan al echipei naționale și-a denumit echipa „Luceafărul” și l-a ales ca antrenor pe Mircea Lucescu.

De azi, 7 iunie, și până pe 13 iunie, „Luceafărul” lui Gică Hagi poate fi găsită în rândul echipelor din „Featured Squad” pentru cei care joacă FIFA 21 Ultimate Team și sunt pasionați de zona de Squad Battles.

Este un moment de mare însemnătate să fiu primul român care creează o selecționată pentru jocul FIFA 21 Ultimate Team și recunosc că nu a fost ușor să o alcătuiesc. Sper că jucătorii FIFA 21 vor fi bucuroși să înfrunte echipa Luceafărul și să dea tot ce pot în fața acesteia
Gheorghe Hagi

Cum arată primul „11” pe care Hagi îl trimite pe terenul virtual:

Neuer - Alexander Arnold, Van Dijk, Ramos, Jordi Alba - Modric, Busquets, De Bruyne - Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar

Mbappe, Salah și Lewandowski n-au prins loc în echipa de start a lui Hagi, condusă de pe bancă de Mircea Lucescu.

Hagi a reînființat „Luceafărul” în FIFA 21! Mbappe și Salah, doar pe banca de rezerve! Cum arată primul „11” ales de „Rege”

„Featured Squad Battle” este o zonă în care diferite personalități din sport și divertisment își formează o echipă ce va putea fi înfruntată, mai apoi, de toți jucătorii din FIFA 21.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  07 Iunie 2021, 16:44

Toata stima pentru Hagi si M. Lucescu. Toata scarba pentru groparul fotbalului romanesc, pe nume Burleanu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează