ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

Mo Salah revine în Echipa Săptămânii în FIFA 21

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2021 13:43 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 13:51

O nouă săptămână, o nouă echipă plină de carduri speciale în FIFa 21. Iar gamerii au și de data aceasta destule variante atrăgătoare. 

În poartă apare o variantă surpriză, goalkeeper-ul Sevillei, Yassine Bounou.  Veteranul lui Juventus, Giorgio Chiellini, apare, în sfârșit, în Echipa Săptămânii. Joao Cancelo este într-o formă deosebită la Manchester City și omul lui Gaurdiola prinde și el cea mai bună echipă din această săptămână. Mathieu Debuchy, de la Saint-Etienne, închide defensiva. 

Mo Salah a avut o evoluție foarte bună și este vedeta aceste formații

Mijlocul în această săptămână este dominat de fotbaliști puternici, de forță. Thomas Delaney, de la Dortmund, apare la baza liniei mediane. Îl încadrează Tomas Soucek, noua vedetă de la West Ham și Benjamin Andre, de la Lille. Milinkovici-Savici, coordonatorul lui Lazio, este și el un mijlocaș puternic, chiar dacă mai tehnic și ofensiv. 

Trio-ul ofensiv este, în schimb, unul foarte rapid, tehnic și letal. Salah și Mkhitaryan vin cu carduri foarte bune, ideale pentru cei care caută atacanți de bandă. În centrul ofensivei apare decarul celor de la Inter, Lautaro Martinez. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează