ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

S-a întâmplat miracolul » A pierdut „puștiul minune” din FIFA

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 10:44 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 12:50

În Weekend League, seria de victorii consecutive a lui Anders Vejrgang, tânărul care a devenit un fenomen în jocul FIFA, s-a încheiat. 

Tot ce este frumos trebuie să se termine la un moment dat. Anders Vejrgang, tânărul care a devenit un star în FIFA 21 spera, totuși, ca seria lui de victorii în Weekend League, să mai dureze. Mai ales că lumea deja îl vedea pe tânărul înregimentat la Leipzig mergând până la 1000 de victorii consecutive. 

Anders Vejrgang s-a oprit la 535 de victorii consecutive

Tânărul danez a cedat până la urmă, în acest weekend, după 535 de succese la rând. O cifră impresionantă, aproape imposibil de atins în viitorul apropiat. A pierdut, într-un final, cu 5 la 1, dar într-o partidă în care ultimele 3 goluri au venit în ultimele minuite, când tânărul ataca pentru a menține recordul. 

Chiar și așa, recordul lui rămâne unul impresionant, iar lumea așteaptă anul 2022, când puștiul va putea concura în competiții oficiale. Parcursul său i-a adus și o notorietate impresionantă. Anders are aproape 1 milion de urmăritori pe rețelele de socializare. 

Citește și alte știri despre Esports:

Europa domină America la audiențe în League of Legends

Un fotbalist de la Getafe este ultimul protagonist din promoția Future Stars în FIFA Ultimate Team

Playtech: Anamaria Prodan, lovitură fatală pentru Laurenţiu Reghecampf. L-a ţintit unde îl doare mai tare, apoi a plecat din ţară


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează