ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

Ultmate Team conține și „comori”: 5 superfotbaliști cu carduri ieftine

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 16:37 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 16:46

Este adevărat că jucătorii care au resurse multe și își permit cardurile cele mai scumpe au cele mai multe șanse de succes.

 Totuși, acest lucru nu este obligatoriu. Există destule carduri ieftine, dar care pot ajuta un gamer foarte mult. Mai multe publicații au oferit câteva recomandări jucătorilor ca aceștia să știe ce fotbaliști să caute. 

Lucas Paqueta (23 de ani) este unul dintre aceștia. După o perioadă slabă la Milan, brazilianul pare să își fi revenit la Lyon. Iar în Ultimate Team are un card excelent, pentru doar 17.000 de monede. Mijlocașul poate juca pe poziții ofensive, dar și retras, este excelent când vine vorba de dribling și de pase și poate ajuta tare și în apărare. 

Federico Chiesa este un nume destinat să devină un star. De aceea cardul lui MOTM, de 82, este un chilipir la nici 20.000 de monede. Un fotbalist rapid, cu dribling devastator și un marcator bun.

Acești fotbaliști nu costă mult, dar vor face diferența pentru cei care îi vor achiziționa

Ansu Fati este un alt nume pe care gamerii nu s-ar aștepta să îl regăsească pe listă. Dar puștiul minune al Barcelonei costă doar 20.000 de monede și vine cu 90 la viteză, 84 la dribling și 82 la finalizare. 

Pentru un card de 81, Dominik Szoboszlai are niște atribute foarte bune. Viteza, pasele, driblingul, viziunea sunt toate peste 80, iar mijlocașul reprezintă un playmaker excelent.

De departe cea mai bună ofertă o reprezintă Mohammed Kudus, de la Ajax. La 14.000 de monede fotbalistul ghanez este o forță a naturii. Are și viteză, dar și forță, capabil să se dueleze cu orice fundaș. În plus se descurcă excelent cu mingea, poate pasa decisiv, dar să și șuteze periculos. La acest preț, se poate simți ca un card legendar pentru gamerii care pun mâna pe el. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează