ESPORTS  »  FORTNITE  »  FORTNITE

Fortnite, pierdere importantă în urma scandalului cu Apple: 200 de milioane de utilizatori

Epic recunoaște că a pierdut aproape 60 la sută dintre utilizatori în urma scandalului purtat între Fortnite și Apple
Epic recunoaște că a pierdut aproape 60 la sută dintre utilizatori în urma scandalului purtat între Fortnite și Apple

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020 14:56 / Actualizat miercuri, 09 septembrie 2020 16:45

Epic recunoaște că a pierdut aproape 60 la sută dintre utilizatori în urma scandalului purtat între Fortnite și Apple.

200 de milioane de utilizatori pierduți este un număr uriaș, care ar îngropa aproape orice joc. Din fericire pentru cei de la Epic, mai sunt aproximativ 150 de milioane de gameri care se loghează în cel mai popular Battle Royale. 

Epic va organiza o serie de concerte

Conflictul cu Apple i-a costat mult pe cei de la Epic, care nu mai au acces pe IOS. De aceea compania americană a gândit o soluție inedită pentru a mai recupera din fani: o serie de concerte în următoarele 3 săptămâni, care se vor derula în joc.

Performanțele artiștilor vor fi înregistrate într-un studio din Los Angeles închiriat special pentru acest lucru. Iar primul concert va avea loc pe 12 septembrie, cu Dominic Fike în prim plan. 

Epic vrea să ofere gamerilor o experiență socială de care nu pot avea încă parte din cauza pandemiei, dar încearcă să și puncteze la imagine în războiul cu Apple. Utilizatorii IOS nu vor avea acces la concert. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează