ESPORTS  »  FORTNITE  »  FORTNITE

VIDEO Neymar, primul sportiv care apare în celebrul joc Fortnite! Starul brazilian a avut parte de o prezentare spectaculoasă

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 14:00 / Actualizat luni, 10 mai 2021 14:06

Neymar a devenit primul sportiv care face parte din Fortnite, unul dintre cele mai de succes jocuri din prezent! Skin-ul cu starul brazilian poate fi deja folosit de jucătorii din întreaga lume de la începutul lunii mai.

De la statusul de fan al jocului, Neymar a devenit personaj în Fortnite! Fotbalistul lui PSG e noua achiziție a celor de la Epic Games și este disponibil odată cu update-urile de skin-uri realizate la începutul lunii mai 2021.

GHETE SPECIALE PENTRU NEYMAR

Pentru a celebra apariția în joc, Neymar a ales să poarte în ultima perioadă o pereche de ghete speciale, cu un design inspirat din Fortnite. Din păcate pentru fanii lui PSG, noile încălțări nu l-au ajutat pe Neymar prea mult în duelurile cu City, din Liga Campionilor, sau în partidele decisive din acest final de sezon din Ligue 1.

Neymar, primul sportiv care apare în celebrul joc Fortnite! Starul brazilian a avut parte de o prezentare spectaculoasă
Trei jocuri GRATUITE pentru utilizatorii de PS4 și PS5! Ce titluri poți descărca în luna mai
GAMING
Trei jocuri GRATUITE pentru utilizatorii de PS4 și PS5! Ce titluri poți descărca în luna mai

Sezonul 6 din Fortnite a început pe 16 aprilie și se va încheia pe 8 iunie 2021, așa că fanii jocului se pot bucura de skin-ul cu Neymar în ultima lună a sezonului în curs.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează