ESPORTS  »  FORTNITE  »  FORTNITE

Peste 27 de milioane de jucători prezenți la concertul lui Travis Scott

Travis Scott a concertat pentru jocul Fortnite
Travis Scott a concertat pentru jocul Fortnite

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 10:43

Compania Epic Games, deținătoarea battle royale-ului Fortnite, s-a întrecut pe sine prin organizarea ultimului eveniment in game, „Astronomical”, care l-a avut drept figură centrală pe rapper-ul american Travis Scott.

Concertul a avut loc pe întreaga hartă a jocului, fiind prezente mai multe efecte speciale, piese noi ale artistului, iar principala atracție a fost o hologramă gigantică a lui Travis Scott. La câteva minute de la lansarea evenimentului, erau deja peste 12 milioane de jucători, stabilind astfel un record de participare la un asemenea eveniment.

Astronomical, concert online desfășurat pe mai multe zile

La eveniment a fost prezent și vlogger-ul român cunoscut sub numele de maxsialtele, care a înregistrat momentul concertului: „Am participat astăzi la concertul lui Travis Scott din Fortnite, după câteva zile în care am așteptat event-ul mai mult decât orice! A fost cea mai genială experiență din viața mea”.

Aceste evenimente nu sunt o noutate pentru cei de la Epic Games, după ce în anul 2019 au mai avut o asemenea reprezentație ce l-a avut în prim plan pe celebrul DJ american Marshmello.  

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP » Episodul 5: Cel mai nou card primit de Ianis Hagi în FIFA20

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează