ESPORTS  »  GAMING  »  UFC

EA SPORTS UFC 4 a dezvăluit clasamentul celor mai buni 10 luptători din joc

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 11:10 / Actualizat vineri, 07 august 2020 11:32

Pentru prima dată în istoria EA SPORTS UFC, prima poziție în clasamentul general din joc este ocupată de o luptătoare, Amanda “Lioness” Nunes.

O luptătoare emblematică a artelor marțiale mixte, Nunes și-a câștigat locul în fruntea clasamentului datorită abilităților sale bine conturate și tehnicii excelente de lovire. Alături de Amanda, luptătoarele Valentina Scevchenko și Weili Zhang completează aparițiile feminine din primele 10 poziții ale topului, ocupând locurile 4, respectiv 7.

Conform unui comunicat emis în cursul zilei de astăzi, EA SPORTS UFC 4 va fi disponibil în toată lumea începând de vineri, 14 august, pe PlayStation®4 și Xbox One. Jocul este disponibil acum pentru precomandă. Jucătorii care precomandă jocul îi vor primi pe campionii la categoria grea, Tyson Fury și Anthony Joshua, împreună cu pachetele de personalizare Backyard și Kumite, conținând accesorii cosmetice exclusiviste.

EA SPORTS UFC 4 a dezvăluit clasamentul celor mai buni 10 luptători din joc

UFC este prima organizație de arte marțiale mixte (MMA) din lume, cu peste 318 milioane de fani și 102 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. Organizația produce peste 40 de evenimente live, anual, în unele dintre cele mai prestigioase arene din întreaga lume, transmise către aproape un miliard de gospodării din mai mult de 175 de țări.

Lista de sportivi din UFC prezintă cei mai buni sportivi de MMA din lume care reprezintă peste 65 de țări. Ofertele digitale ale organizației includ UFC FIGHT PASS, unul dintre liderii serviciilor de streaming internaționale pentru sporturi de luptă.

EA Sports a prezentat primele imagini video din FIFA 21, cu Kylian Mbappe, Erling Haaland și Joao Felix printre vedete

CITEȘTE ȘI

Parteneriate pe termen lung cu AC Milan și Inter Milano pentru EA SPORTS FIFA

Revoluția EA Sports: FIFA 21 schimbă tactica, aduce îmbunătățiri la pasare și un alt fel de duel contra calculatorului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează