ESPORTS  »  GAMING  »  GTA 5

GTA 5 poate fi descărcat GRATUIT! Până când e valabilă oferta EPIC Games

GTA 5 poate fi descărcat gratis
GTA 5 poate fi descărcat gratis

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2020 10:52

GTA 5, unul dintre cele mai populare jocuri video din întreaga lume, poate fi descărcat acum gratuit, în varianta sa premium.

Compania Epic Games a oferit această posibilitate gamerilor într-o acțiune de tip „Mega Sale”, care ar fi disponibilă pentru o săptămână, până pe 21 mai.

GTA 5, gratuit

Astfel, iubitorii de GTA 5 pot obține jocul favorit, fără plată, timp de 7 zile (click AICI). Site-ul celor de la Epic a picat orele trecute, din cauza numărului uriaș de accesări. Între timp, problemele platformei online s-au remediat.

Grand Theft Auto (GTA) este o serie de jocuri de acțiune creată de David Jones și Mike Dailly. Titlurile ulterioare au fost dezvoltate de frații Dan și Sam Houser, Leslie Benzies și Aaron Garbut. 

Jocul a fost lansat de firma britanică Rockstar North (fostă DMA Design) și publicată de compania sa mamă, Rockstar Games. Numele seriei face referire la termenul utilizat în Statele Unite pentru furtul de autovehicule.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
wwerko80
wwerko80  •  15 Mai 2020, 13:45
Postat de Laurentiu Ion pe 15 Mai 2020, 13:26

Nu e dezvoltat de EPIC games asa cum ati scris la inceputul articolului. Editati articolul.

Scrie in articol ca este facut de firma Rockstar. Epic Games probabil este distribuitorul.

10203358445722434
Laurentiu Ion  •  15 Mai 2020, 13:26

Nu e dezvoltat de EPIC games asa cum ati scris la inceputul articolului. Editati articolul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează