ESPORTS  »  GAMING  »  REAL MADRID

Încă o vedetă de la Real Madrid se implică în fenomenul eSports

Încă o vedetă de la Real Madrid se implică în fenomenul eSports
Încă o vedetă de la Real Madrid se implică în fenomenul eSports

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 18:19 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 18:37

Brazilianul Casemiro calcă pe urmele lui Gareth Bale și a altor staruri din fotbal. 

Mijlocașul galacticilor este un iubitor al jocurilor video și un susținător al fenomenului eSports. A sponsorizat echipa braziliană de CS:GO, MIBR și a tot participat la competiții alături de unii streameri. Așa că nu a mirat pe nimeni anunțul că fotbalistul a înființat o societate la Madrid specializată pe acest domeniu. 

Organizația va fi implicată în susținerea jucătorilor tineri

Casemiro nu și-a format însă o echipă propriu-zisă, ci, prin societatea lui, el dorește momentan să încurajeze tinerii talentați să își formeze echipe, urmând ca brazilianul să îi ajute să găsească sponsorizare, platforme unde să participe etc. 

Se pare, însă, că brazilianul dorește să construiască ulterior și o grupare proprie, pe modelul Dani Alves sau Gareth Bale. 

Mai multe știri de eSports AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
kluing2001
kluing2001  •  06 Septembrie 2020, 09:54

ne plangem ca nu se face sport in detrimentul petrecerii orelor in fata ecranelor de pc sau mobile....na ca impacaram capra cu varza, am adus sportul pe console, in virtual si cu asta cred ca ingropam de tot ideea ! bineinteles respectand distantarea sociala (reala) si portul de masca..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează