ESPORTS  »  GAMING  »  ESPORTS

La final de 2020, Forbes a realizat topul celor mai valoroase organizații de esports

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2020 10:57 / Actualizat marti, 29 decembrie 2020 11:20

Pe primul loc se află o grupare din America. 

Pandemia de coronavirus a afectat nu doar sporturile tradiționale, dar și pe cele virtuale. Anularea turneelor de tip LAN, a evenimentelor cu public au afectat veniturile multora dintre organizații. 

Totuși a fost un an în care personalități din lumea sportului, și nu numai, au ales să investească în acest fenomen, pentru a-și spori popularitatea. Personaje ca Drake sau Jennifer Lopez sunt nume care pot atrage foart mult interes.

Team SoloMid deschide topul fiind evaluată la 410 milioane de dolari

Primul loc este ocupat de Team SoloMid (TSM), gruparea din Statele Unite cu echipe de Overwatch, PuBG, LoL sau Rainbow Six. Organizația valorează 410 milioane de dolari. 

Cloud9 este o altă organziație foarte populară, care valorează 350 de milioane de dolari. Podiumul este completat de una din cele mai vechi organizații din domeniu, Team Liquid, cu echipe de DOTA 2 și CS:GO. 310 milioane de dolari valorează organizația. 

FaZe Clan este următoarea organizație care depășește 300 de miloane de dolari, ca valoare. 100 Thieves, Gen.G, Enthusiast Gaming, G2 Esports, NRG Esports și T1 Esports completează lista celor mai valoroase organizații din esports. 

Citește mai multe știri din Esports:

FIFA 21. Un baschetbalist are cea mai tare echipă în Ultimate Team

Riot i-a supărat pe fanii LoL

Playtech: Ce a putut să facă Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu, imediat cum a aflat că a ajuns sărac lipit pământului. RESPECT!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează