ESPORTS  »  GAMING  »  PUBG

Lovitură dură pentru PUBG: a pierdut un sfert din jucătorii la nivel mondial » Care este motivul

PUBG
PUBG

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 12:39 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 15:26

Conflictul dintre India și China face victime colaterale. PUBG pierde 40 de milioane de gameri activi!

Cele două mari puteri asiatice sunt prinse într-o situație tensionată din punct de vedere politic, iar asta îi afectează și pe gamerii indieni, mai ales când vine vorba de titlul lor favorit, PUBG pe mobil.

40 de milioane de juăcători activi în India

Jocul a fost descărcat de 175 de milioane de ori și numără peste 40 de milioane de gameri activi, aproape un sfert din totalul global. În ciuda sutelor de milioane de dolari pe care le genera PUBG Mobile în India, legile locale de protejare cibernetică, îndreptate contra celor de la Tencent, i-au făcut pe chinezi să recunoască înfrângerea. 

Tencent a cedat drepturile pentru India celor de la PUBG Corp, iar jocul a fost retras de pe această piață. Ar fi însă o surpriză totală dacă PUBG Corp nu va găsi o metodă să se întoarcă în India, ținând cont de miza enormă. 

Citește mai multe știri din Esports:

O nouă teorie a conspirației în FIFA 21 » Fanii acuză, EA Sports păstrează tăcerea

Veste uriașă pentru gameri: un nume de legendă din fotbal se implică în esports

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează