ESPORTS  »  GAMING  »  PS 5

PlayStation 5: Sony a publicat primele imagini cu consola PS 5 și a dat detalii despre jocuri

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2020 10:18

Într-o prezentare de o oră, noul design al consolei PlayStation i-a entuziasmat pe pasionați. Consola PS 5, produsă de japonezii de la Sony, va fi lansată înspre finalul lui 2020. 

La 7 ani după PS 4, noul model al celor de la Sony are un update important de hardware. Consola va dispune de 3D Audio și de un player 4K Blue-Ray, iar noul SSD pare să fi scurtat sensibil timpii de încărcare, notează BBC. În plus, experții spun că noul controller oferă o experiență mult îmbunătățită față de versiunile anterioare. 

  • Rivalii de la Microsoft au programată lansarea propriei console, modelul Xbox, tot în acest an. 

PlayStation 5, un fel de router wi-fi

Designul PS 5 a provocat mult entuziasm. Miezul negru într-un cadru alb, cu fâșii de lumină albastră, a dat consolei o notă futuristă și inovatoare. Au fost, totuși, și voci care au luat în râs aspectul propus de Sony. „Arată ca un router wi-fi”, au comentat unii pasionați, iar subiectul a devenit trending topic pe rețelele de socializare. 

  • Sony a dezvăluit și o bibliotecă de jocuri dedicate exclusiv noii sale console. 
  • La nivel mondial, PlayStation a vândut 108 milioane de jocuri online, aproape dublu față de cele 53 de milioane ale lui Nintendo și 49 de milioane pentru Xbox! 
  • Printre titluri dezvăluite de Sony, se numără Project Athia, Deathloop sau Pragmata, jocuri axate pe subiectul science-fiction, în care experții au remarcat că eroii principali sunt mai multe femei. 

Citește și alte știri de gaming:

O revoluție Fortnite: ce este Metaverse, noul spațiu în care sunt implicate tehnologia 5G și branduri ca Marvel și Star Wars

VIDEO S-a lansat primul trailer al jocului Assassin’s Creed Valhalla

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează