ESPORTS  »  GAMING  »  FIFA 22

Primele informații despre FIFA 22: posibila dată de lansare și cine va fi jucătorul de pe copertă

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 19:34 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 19:40

La fel ca în fiecare an, odată cu finalul sezonului în curs încep să apară primele informații pentru viitoarea serie FIFA lansată de cei de la EA Sports. FIFA 22 nu va veni cu noutăți masive la nivel de gameplay, dar fanii celebrului joc se vor bucura de câteva update-uri extrem de interesante.

Cel mai probabil, așa cum am fost obișnuiți de la mai toate seriile de FIFA, FIFA 22 urmează să fie lansat în toamna acestui an (octombrie - luna cu cele mai multe șanse), moment în care toate campionatele își vor termina perioadele de transferuri și echipele vor avea loturile finalizate.

Trei jocuri GRATUITE pentru utilizatorii de PS4 și PS5! Ce titluri poți descărca în luna mai
GAMING
Trei jocuri GRATUITE pentru utilizatorii de PS4 și PS5! Ce titluri poți descărca în luna mai

FIFA 22 TRAILER. Pentru moment, EA Sports n-a lansat nicio imagine din viitorul joc de FIFA. Conform ultimelor informații din lumea gamingului, primele dezvăluiri video pentru FIFA 22 vor fi făcute abia în lunile de vară, cel mai probabil după terminarea Campionatului European.

FIFA 22: ce ligi noi vor fi

Chiar dacă nu există o confirmare oficială, în FIFA 22 sunt șanse mari să apară prima ligă din Grecia, competiție aflată în fruntea dorințelor exprimate de fanii înrăiți ai jocului de FIFA. De asemenea, se pare că sunt șanse importante ca prima ligă din Ungaria să-și facă debutul în seria de FIFA. De la FIFA 20 și prima ligă din România a apărut în joc și va rămâne și pentru ediția din 2022.

FIFA 22: cine va fi pe copertă

Hazard a fost vedetă pentru FIFA 20, Mbappe a fost imaginea pentru FIFA 21, iar fanii se întreabă care va fi superstarul care se va afla pe coperta FIFA 22. Jucătorii de FIFA din Marea Britanie îl cer pe copertă pe Marcus Rashford, atacantul lui United, dar șansele cele mai mari pare să le aibă mașinăria de goluri a lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski. Un lucru e însă cert, Cristiano Ronaldo și Leo Messi nu vor mai apărea de acum înainte pe coperta FIFA!

FIFA 22: ce jucători vor fi personalizați

Un capitol pe care EA Sports îl va îmbunătăți la FIFA 22 va fi cel al personalizării jucătorilor. Astfel, în noul joc mai mulți jucători vor avea ”real face”, iar versiunile din FIFA vor semăna izbitor cu realitatea. Odegaard, Reguilon, Barella, Romagnoli, Arthur sau Tagliafico sunt doar câțiva dintre fotbaliștii care vor fi ”scanați” de EA Sports pentru a avea imaginea îmbunătățită în joc.

Citește și alte știri din gaming:

Trei jocuri GRATUITE pentru utilizatorii de PS4 și PS5! Ce titluri poți descărca în luna mai

EA a anunțat lansarea F1 2021! Cum arată primul trailer și cu ce noutăți vine cel mai așteptat joc de Formula 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează