ESPORTS  »  GAMING  »  GAMING

Robert Lewandowski a pus tot internetul pe jar! Ce a putut să primească starul polonez

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 12:30 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 13:58

Robert Lewandoski (32 de ani) se pare că a primit deja o consolă PS5 și a postat o poză cu aceasta pe internet.

Gamerii de abia așteaptă să pună mâna pe noua consolă, dar Robert Lewandowski, unul din cei mai importanți fotbaliști din lume, dar și din FIFA 21, se pare că este mai norocos. 

PS5 va putea fi cumpărat începând cu 12 noiembrie

După o nouă victorie cu Bayern în Liga Campionilor, polonezul a sărbătorit în fața consolei. Fanii au explodat când au văzut însă pozele. Lewandowski s-a pozat cu noul controler DualSense al celor de la Sony, dedicat viitorului PS5, și pare să se bucure de noua lui consolă. Asta deși consola se va lansa oficial de abia pe 12 noiembrie. Poate totuși Lewa a beneficiat de un cadou timpuriu, mai ales că starul polonez este un fan al jocurilor video. Polonezul a investit, în acest an, într-un studio din țara natală, intitulat Movie Games S.A, scoțând 10 jocuri în trei ani. 

Pe de altă parte este posibil ca Lewandowski să aibă doar controlerul, pentru că se știe că perifericele de la PS5 au început să apară în unele magazine. Cum consola nu este prezentă în nicio poză, sunt șanse mari ca atacantul polonez doar să fi făcut o glumă pe seama gamerilor sau doar să laude noul controler al celor de la Playstation. 

Citește mai multe știri din esports:

Transfer important în CS:GO » Organizația care e gata să cedeze întreaga echipă

Un nou fotbalist primește un card silver în Ultimate Team

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează