ESPORTS  »  GAMING  »  DOTA 2

Un puști-minune din Dota 2 a stabilit un nou record incredibil!

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 18:19 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 15:24

Jucătorul de 18 ani nu are, momentan, echipă. 

Acest lucru se va remedia, aproape sigur, după ultima realizare a lui 23savage. Jucătorul din Thailanda este primul gamer din lume care atinge ratingul de 12.000 MMR, ratingul personal din Dota 2. Acesta este folosit pentru a măsura nivelul valoric al unui jucător, iar puștiul de 18 ani a avut o perioadă excelentă în ultimul timp, în care a acumulat succes peste succes. 

23savage speră să participe la The International

Totuși, acest rating excelent, obținut în partidele publice, nu l-au ajutat, momentan, să își găsească o echipă. Asta deși a avut evoluții apreciate pentru Fnatic, până în vara trecută, când a ales să treacă la Vici Gaming. Acolo, însă, nu a jucat nici măcar o partidă pentru gruparea chineză și acum este agent liber. 

Tânărul speră ca noile recorduri să îi aducă un contract repede pentru a se integra într-o echipă puternică și a participa la The International

Citește AICI alte știri de eSports!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează