ESPORTS  »  GAMING  »  GAMING

Veste mare de la EA Sports pentru fanii fotbalului american

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2021 13:41 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 13:53

Madden este una din seriile de succes pentru EA Sports (în ciuda multor critici primite de la gameri), dar cu toate acestea fanii jocurilor de sport nu erau mulțumiți. 

 Aceștia doreau întoarcerea seriei NCAA College Football, popularul campionat al colegiilor americane de fotbal american. Ultimul joc în serie a venit în 2013, iar problemele cu licențierea i-au făcut pe cei de la EA să nu mai dezvolte alte jocuri. 

Campionatul colegiilor se întoarce

Se pare că acest lucru s-a schimbat, așa că EA a anunțat întoarcerea popularei serii. Doar că, cel puțin în acest moment, se pare că vor fi folosiți jucători random, generați de sistem.

Cei de la EA au reușit să ajungă la o înțelegere pentru a dispune de denumirile, logo-urile, uniformele, culorile a peste 100 de instituții și a echipelor aferente. Așa că fanii se pot consola cu ideea că măcar echipele favorite vor fi prezente în joc. 

La capitolul jucători nu se știe însă dacă EA va reuși să obțină acordul pentru folosirea lor. Pentru fanii împătimiți, acest lucru ar putea fi o dezamăgire, dar gamerii casual, care vor un joc bun de fotbal american, se vor bucura sigur de această veste. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează