ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

Aceasta este echipa ideală din grupele Mondialului de LoL

Aceasta este echipa ideală din grupele Mondialului de LoL
Aceasta este echipa ideală din grupele Mondialului de LoL

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 17:28 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 17:43

Ei sunt vedetele care pot contribui decisiv la succesul echipelor lor. 

Au fost destule meciuri spectaculoase în grupe și cele mai bune 8 echipe se vor înfrunta, începând de joi. Și, la fel ca în orice sport, există unii jucători care au arătat un nivel ridicat și de la care așteptările sunt mari. 

4 jucători asiatici în echipa perfectă

Când vine vorba de Top Lane, nimeni nu s-a descurcat mai bine decât Nuguri, jucătorul celor de la DAMWON. După ce a fost MVP-ul echipei pe timpul verii, sportivul și-a continuat parcursul excelent și în grupe, unde, deși se află pe o poziție solitară, a dominat orice adversar pe care l-a întâlnit, a strâns un procent de 67% KP, conform statisticilor de pe gol.gg. Iar fanii de abia așteaptă duelul direct cu Doran, rivalul de la DRX, din sferturi

Dacă Fnatic s-a calificat în sferturi, atunci trebuie să îi mulțumească jucătorului care s-a remarcat cel mai mult în faza grupelor, Selfmade. Jocul acestuia pe junglă a fost perfect, foarte variat. Succesele celor de la Fnatic i se datorează în mare măsură iar cifrele sale îl situează în top, alături de cei mai importanți jucători din lume.

JackeyLove și ShowMaker sunt cei mai în formă jucători

DAMWON mai dă un jucător, de data aceasta un mid laner, în persoana lui ShowMaker, unul din cele mai importante nume din industrie. În aceste meciuri, evoluția lui a fost cu mult peste tot ce s-a putut vedea în această competiție. Mulți specialiști au spus că a fost o lecție predată, o „operă de artă”, așa de dominant a fost ShowMaker. Nu este o întâmplare că singura înfrângere a DAMWON a venit când vedeta lor a prins o zi mai slabă, chiar dacă și atunci a făcut o partidă mare. Așa că DRX va trebui să aibă grijă și la Show și la Nuguri, pericolul poate veni de oriunde. 

Dacă era un jucător care nu putea lipsi din această echipă, acesta era JackeyLove, de la Top Esports. Cu o rată KDA de 9,1, cea mai mare din joc și KP de 78,2 %, nu prea mai este mult de comentat. Jackey este în formă, iar acest lucru ar trebui să îi pună pe gânduri pe Fnatic. 

Lista o închide suportul celor de la Jd Gaming, Lvmao. Poate unul dintre cei mai versatili gameri din competiție, Lvmao a jucat cu 5 eroi în 6 partide, ceea ce demonstrează o inteligență tactică remarcabilă. Mai ales că ceilalți coechipieri l-au lăsat să își asume mai multe responsabilități. Iar asta s-a văzut în rata ridicată de kills, 78%, a doua din toată competiția. 

Mai multe știri de eSports AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează