ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  DOTA 2

Au apărut surprizele în prima zi la EPIC League

Au apărut surprizele în prima zi la EPIC League
Au apărut surprizele în prima zi la EPIC League

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 18:38 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 18:53

Probabil cel mai mare șoc a venit de la Virtus.pro, echipă care a venit cu o formulă nouă, cu gameri tineri, talentați, dar fără experiență. 

Iar în față aveau pe OG, una din cele mai reputate echipe de Dota, dublă campioană la TI. Deși erau mari favoriți, sau poate chiar din acest motiv, cei de la OG au încercat niște strategii cuc are nu erau obișnuiți, au improvizat iar asta le-a adus eșecul. În prima rundă au ales o tactică bazată pe farmare, pe adunarea de resurse, pentru a controla total finalul rundei. Doar că cei de la Virtus au fost agresivi, au sacrificat turnuri, dar au reușit să provoace bătăliile decisive în condițiile dorite de ei și au învins. În partea a doua, OG a avut o selecție de eroi foarte ciudată, în speranța de a domina începutul rundei, dar după 20 de minute au fost depășiți clar iar Virtus obține o victorie importantă în noua formulă.

Iubitorii Dota 2 au avut parte de o serie pe cinste

Nici proaspăta campioană de la ESL Germany One, Liquid, nu a avut un start bun, în fața celor de la Na’vi. Esticii și-au luat revanșa, chiar dacă în prima rundă au fost executați repede de Liquid, conduși magistral de Tommy „Taiga” Le. Dar Na’vi a întors soarta partidei în următoarele două runde, iar victoria le-a revenit, mai ales după ce Bogdan „Iceberg” Vasilenko a avut o evoluție foarte bună. 

Nici noua echipă a lui Syed „SumaiL” Hassan, Just Error, formată din gameri foarte valoroși, a pornit și ea cu un eșec, în fața celor de la mudgolems. Aceștia au arătat o coeziune mai mare și s-au impus în două runde.

Vezi AICI mai multe știri de eSports!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează