ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

Câștigătorii și pierzătorii „zilei transferurilor gratis” în LoL

Câștigătorii și pierzătorii „zilei transferurilor gratis” în LoL
Câștigătorii și pierzătorii „zilei transferurilor gratis” în LoL

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 11:56 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 12:31

Sezonul viitor vine de abia la anul, dar unele echipe deja și-au completat lotul sau fac tranzacții, în timp ce alții nici nu au început să plănuiască. Echipele au avut o zi întreagă în care să înregistreze jucători iar unele grupări n-au ezitat să profite. 

Schalke 04 a fost una din poveștile frumoase din 2020, după ce a avut o serie fantastică și a ratat în extremis prezența la Mondial. Echipa din Germania l-a pierdut pe Odoamne (Andrei Pascu, jucător de origine română), dar a reușit două mișcări importante, prin aducerea lui LIMIT, de la SK Gaming, dar și pe Broken Blade, de la TSM. Cu un nou antrenor, Dylan Falco, Schalke se anunță una din forțele europene în 2021 și un nume de urmărit.

S-au făcut mișcări importante pentru viitorul sezon

100 Thieves și-au respectat blazonul și au „furat” doi dintre jucătorii buni de la Golden Gaurdians. FBI și Closer vin să completeze un lot care îmbină tinere talente explozive și jucători cu experiență, ca Ssumday. Dacă va veni și Huhi, ca suport, atunci lucrurile vor arăta foarte bine pentru „hoți”.

Cel mai bine s-au mișcat cei de la Evil Geniuses, care au refăcut echipa total, iar acum se pot gândi să cucerească liga nord-americană. Impact, IgNar și Lost au venit, niște transferuri importante, care pot revitaliza echipa. Mai ales că EG l-au păstrat și pe Svenskeren, unul din cei mai buni jucători de junglă din divizie.

În schimb cei de la Immortals nu au fost la fel de inspirați. Aproape toată echipa a plecat, iar de venit au făcut-o doar Xerxe, jucătorul de junglă român, alături de Revenge, mișcări bune, dar insuficiente, iar Nemuritorii trebuie să se miște repede ca să completeze lotul și să conteze în 2021. 

Și fanii celor de la Golden Guardians stau pe ghimpi, după ce gruparea a eliberat absolut toți jucătorii, după un 2020 dezamăgitor. FBI, Closer sau Huhi au semnat sau urmează să o facă cu alte echipe, dar Gardienii nu au anunțat încă nimic și responsabilii echipei nu au făcut nici un anunț privind cum va arăta noua formulă în 2021

Vezi AICI mai multe știri de eSports!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close