ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  DOTA 2

Dota 2 are în continuare probleme: incident în DreamLeague

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 16:41 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 16:47

Degeaba au tot schimbat cei de la Valve formatul, Dota 2 tot mai are probleme. Ultimul incident vine din ligile inferioare europene, mai precis din DreamLeague. 

Meta4Pro a anunțat că se retrage din competiție, după ce o parte din jucători sunt suspectați că nu și-ar fi apărat corect șansele în partidele cu Hippomaniacs și Burjui. Șefii echipei n-au dat nume și au anunțat că în acest moment este vorba doar de suspiciuni. Totuși au preferat să se retragă și să nu aștepte finalul investigației. 

Echipa pierduse toate cele 5 meciuri disputate și va pierde, din oficiu, și celelalte 2 partide rămase de disputat. Rămâne de văzut dacă cei de la Valve vor lua măsuri contra organizației sau vor aștepta întâi să se demonstreze vinovăția gamerilor pentru a lua măsuri individuale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close