ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

Faker a mai stabilit un record impresionant în LoL

Faker este primul gamer care evoluează în 600 de meciuri în LCK
Faker este primul gamer care evoluează în 600 de meciuri în LCK

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2021 13:42 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 13:55

Nu degeaba este considerat Faker cel mai bun jucător din istoria LoL!

De când a debutat, în 2013, jucătorul a reușit performanțe deosebite și a doborât record după record. E cu atât mai impresionant cu cât Faker a evoluat pentru aceeași formație, de peste 8 ani de zile. T1 a tot schimbat lotul, dar Faker a rămas mereu. Nu e de mirare, pentru că gamerul coreean a contribuit decisiv la trei titluri mondiale de LoL. În plus a fost primul care a atins bornele de 1000 și, ulterior, 2000 de kills. 

Faker este primul gamer care evoluează în 600 de meciuri în LCK

Iar acum Faker a mai stabilit un record, greu de egalat. Este unicul jucător din istoria ligii coreene care strânge 600 de partide în această competiție. 

În primele partide ale sezonului, Faker nu a fost utilizat des, pentru că echipa a tot experimentat în căutarea formulei ideale pentru a ataca un nou titlu mondial. Fanii nu au uitat rușinea din 2020 când T1 nici nu a ajuns la turneul de la Shaghai, lucru care a atras mânia suporterilor. 

Rezultatele nu au fost cele așteptate, așa că Faker a revenit și prezența lui s-a simțit. La jocul cu numărul 600, Faker și-a condus colegii către o victorie în fața celor de la Nongshim RedForce.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează