ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  MOBA

Liquid nu mai poate rata locul 1 în Summer Split, în America de Nord

foto: Riot Games
foto: Riot Games

Articol de GSP - Publicat luni, 10 august 2020 14:40

Mai este doar un loc disponibil pentru playoff.

Ultimele zile se anunță încinse în turneul Summer Split, care asigură prezența în playoff-ul de calificare pentru Mondialul de League of Legends din China. 8 echipe din America de Nord se vor confrunta în acest playoff și 7 echipe sunt deja stabilite. Team Liquid, Cloud9, Evil Geniuses, Golden Guardians, FlyQuest, TSM și 100 Thieves sunt deja sigure de prezența în faza următoare. „Hoții” s-au calificat după ce Dignitas a pierdut contra celor de la Cloud9, așa că, indiferent de rezultatele din ultimele partide, nu mai poate fi depășită de echipele rămase. 

Dignitas, Counter Logic Gaming și Immortals în lupta pentru ultimul loc de playoff

Așa că Dignitas, Counter Logic Gaming și Immortals se vor lupta pentru ultimul loc rămas, iar disputa va fi acerbă. Mai ales că cine nu va prinde locul de playoff nu va mai evolua în acest an, pentru că pandemia a schimbat formatul tuturor competițiilor în 2020. 

În schimb, Liquid intră cu moral important în playoff. După victoria cu Immortals, obținută în 45 de minute, cei din Team Liquid au redevenit cea mai bună echipă din America de Nord și favorite la prezența în China. Scorul de 14-3 este unul important, dar specialiștii anunță că Liquid încă arată multe ezitări ceea ce poate costa în dueluri cu adversary mai tari. Vestea bună este că Edward „Tactical” Ra este considerat un star în devenire în LoL, iar forma acestuia poate ajuta pe cei de la Liquid. 

Citește mai multe știri de eSports:

Petr Cech este una din legendele noi introduse de EA în FIFA 21

Joao Felix impresionează în Ultimate Team

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează