ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

Lovitură dură pentru G2: eșec chiar în fața rivalei Fnatic

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021 18:10 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 18:26

Trecerea lui Rekkles, unul dintre cei mai buni jucători din lume, de la Fnatic la rivala europeană a zguduit fenomenul LoL.

Toată lumea anunța supremația G2 în Europa, plus că deja se considera că această mișcare ar putea să se dovedească decisivă în lupta pentru titlul mondial. 

Rekkles n-a reușit să se impună în fața fostei sale echipe

Totuși, în ciuda unuis start foarte bun, G2 mai are de muncit să atingă nivelul așteptat. După înfrângerea cu Schalke, a venit acum un nou, eșec, mai dureros, chiar contra Fnatic. 

Aceștia erau disperați să arate că rămân o echipă de top și au demonstrat-o chiar în fața fostului lor coleg, Rekkles. 

A fost un meci agresiv, haotic, o partidă cu multe dueluri spectaculoase, tipic celor de la G2. Doar că de data asta cei de la Fnatic au controlat ostilitățile. Iar Selfmade și Bwipo au dominat total pe hartă. Cu această victorie importantă, Fnatic a urcat pe locul 4, lângă MAD Lions și Excel Esports. 

Citește și alte știri despre Esports:

O organizație de Esports va deschide un centru de gaming într-un parc de distracție

FIFA 21. Un jucător ar putea dispărea din Ultimate Team după ce a fost suspendat de FIFA!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează