ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

MAD Lions este ultima echipă din Europa care se califică la Mondialul de LoL

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 13:50 / Actualizat luni, 31 august 2020 16:03

„Leii” au oprit parcursul excelent al celor de la Schalke.

MAD Lions a pus punct uneia din cele mai spectaculoase serii de victorii văzute în competițiile de LoL. După 11 succese consecutive, nemții de la Schalke nu au mai avut forța să treacă și de acest obstacol și s-au înclinat cu scorul de 3 la 1. 

Schalke a ratat calificarea la campionatul mondial în ultimul meci

Confruntarea a început cum nu se poate mai bine pentru Schalke, care și-a adjudecat prima partidă spre deliciul fanilor care vroiau ca povestea frumoasă a nemților să continue. 

Din păcate jucătorul care făcuse diferența în primul meci, Gilius, după aceea a fost inexistent, deși a avut șansa să joace cu eroul favorit. Rămași fără avantaj în junglă, unde Shad0w de la MAD a făcut legea, tactica celor de la Schalke s-a prăbușit. Nu este singurul motiv, normal, pentru eșecul lui Schalke, pentru că cei de la MAD și-au ridicat nivelul de joc și nu au mai lăsat nicio șansă adversarilor. 

Așa s-a încheiat seria care i-a făcut pe fani să viseze: de la 0-10, cei de la Schalke au fost la un pas de turneul din China. Acolo vor merge însă cei de la MAD, alături de G2, Fnatic și Rogue. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează